Sectionale poort 2016-10-18T22:19:39+00:00

een vabo sectionale poort

Voor iedere bouwstijl

De vorm van de garagepoortopening maakt niet uit. Een VABO sectionale poort past bij iedere opening: vierkant, met afgesneden randen, in boogvorm of afgerond.

Rondom afgedicht

Zowel binnenin als aan weerskanten van de panelen zitten duurzame rubberafdichtingen. Deze sluiten perfect op elkaar aan en voorkomen vochtinsijpeling en tocht.

Safety First

Automatische VABO poorten zijn standaard voorzien van een krachtbegrenzer die ervoor zorgt dat personen of voorwerpen niet gekneld kunnen raken.

Vingerklembeveiliging

VABO panelen zijn standaard voorzien van vingerklembeveiliging zodat uw vingers niet geklemd kunnen raken bij het openen of sluiten van de poort.

Grotere doorrijdbreedte

Een sectionale poort heeft minder onderdelen aan de zijkanten waardoor de poortopening aanzienlijk wordt vergroot. Dit vergemakkelijkt de toegang.

Uitbreidingsopties

VABO poorten zijn uitgerust met een cilinderslot en ergonomische handgrepen. Voor extra comfort kan een automatisch bedieningssysteem naar keuze worden toegevoegd.

Energiebesparend

VABO panelen zijn 40 tot 60 mm dik en hebben een thermisch isolerend effect. Ze voorkomen warmteverlies op de gevoeligste plaatsen van het poortblad. Van de dikste panelen is bewezen dat ze tot 38% energie besparen.

Comfort

Een sectionale poort opent zich vrijwel volledig verticaal, waardoor de nuttige ruimte in uw garage en naar buiten aanzienlijk toeneemt ten opzichte van kantelpoorten.

Wenst u gratis en vrijblijvend een bezoek ter plaatse?

Vul je telefoonnummer in en wij contacteren u zo spoedig mogelijk.


error: Content is protected