OVER VABO 2016-10-18T22:19:40+00:00

30 JAAR TOPKWALITEIT

VABO is een Belgisch familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in het produceren en installeren van garagepoorten. Met de nodige zorg en vakkennis stemt VABO de verschillende onderdelen naadloos op elkaar af, met een kwaliteitsvol en oerdegelijk product als resultaat.

De garagepoort is de grootste toegang tot uw woning. VABO besteedt dan ook alle mogelijke zorg aan de realisatie van een degelijke oplossing. Al onze poorten dragen het CE-label en voldoen aan de nieuwste Europese veiligheidsnormen.

Al onze poortcomponenten worden door onafhankelijke, erkende instituten op hun veiligheid en duurzaamheid gecontroleerd. Dankzij de technische expertise en voortdurende professionele inzet van onze medewerkers, bieden wij een kwaliteitsgarantie van 5 jaar op de PremiumPro, Prime en Wood series.
Een VABO poort is een poort voor meerdere generaties!

Elk huis is uniek en daarom hebben we een groot aanbod aan kwaliteitspoorten voor elke stijl en ieders budget. Elke kleur en afwerking is mogelijk en alle materialen zijn van de hoogste kwaliteit. We leveren poorten in standaardmaten of produceren deze voor u op maat. Met een VABO poort is het écht aangenaam thuiskomen door de goede isolerende werking van de panelen.

Wenst u gratis en vrijblijvend een bezoek ter plaatse?

Vul je telefoonnummer in en wij contacteren u zo spoedig mogelijk.


error: Content is protected