Poort kwaliteit 2019-01-11T11:49:18+00:00

Een kwaliteitspoort voor elk budget

UniPro

UniPro is onze budgetpoort. Dit type is beperkt in maatwerk en mogelijkheden, en is enkel beschikbaar in RAL-kleuren of houtfolie. UniPro heeft een garantie van 2 jaar en biedt de keuze tussen 5 verschillende paneeltypes en 2 structuren. De poort is ook beschikbaar in een sterker isolerende UniTherm-versie van 60 mm dik. UniPro maakt een automatische poort mogelijk bij een lage latei op 80 mm.

Contacteer ons voor meer inlichtingen of kom alvast langs in onze toonzaal.

PremiumPro

De PremiumPro poort heeft een garantie van 5 jaar en kan op elke maat worden gemaakt. Alle kleuren zijn mogelijk in mat of satiné, ook op verfstaal of met verschillende verfstructuren. U kunt kiezen tussen 6 verschillende paneeltypes en 3 structuren. De panelen hebben een esthetisch fijnere voeg, en afwerking met gevelbekleding is mogelijk. De veren zijn gepoederlakt en de as is extra gelagerd. De poort is ook beschikbaar in een sterker isolerende, 60 mm dikke PremiumTherm-versie. Een VIP-pakket met extra opties is beschikbaar.

Contacteer ons voor meer inlichtingen of kom alvast langs in onze toonzaal.

Prime

De Prime poort heeft een garantie van 5 jaar en is het paradepaardje onder de sectionale poorten. De elektrische bediening, inclusief fotocelbeveiliging, en het VIP-pakket behoren tot de standaarduitvoering. Het railsysteem is gepoederlakt en de geleiders, as en veren zijn afgeschermd. Alle kleuren zijn mogelijk in mat of satiné, ook op verfstaal of met verschillende verfstructuren. De panelen zijn 60 mm dik en beschikbaar in 2 paneeltypes. Prime poorten hebben een silkline afwerking.

Contacteer ons voor meer inlichtingen of kom alvast langs in onze toonzaal.

Wood

Wood panelen worden gemaakt uit eerste keus kwaliteitshout en zijn standaard beschikbaar in 3 houtsoorten. De Wood poort heeft een garantie van 5 jaar en laat nauwkeurig maatwerk, gevelbekleding en personalisatie toe. Dit type kan bijna overal worden toegepast en is in alle kleuren uitvoerbaar, ook op verfstaal. De afwerking is mogelijk in verschillende verfstructuren en in mat of satiné. Wood panelen zijn standaard 60 mm dik en erg goed geïsoleerd. De poort is voorzien van vingerklembeveiliging. Een VIP-pakket met extra opties is beschikbaar.

Contacteer ons voor meer inlichtingen of kom alvast langs in onze toonzaal.

Wenst u gratis en vrijblijvend een bezoek ter plaatse?

Vul je telefoonnummer in en wij contacteren u zo spoedig mogelijk.


error: Content is protected