W-type 2017-02-27T11:52:46+00:00

Type W

Deze geprofileerde panelen sluiten goed aan bij een huisafwerking met meerdere lijnstructuren. Ze zijn beschikbaar in UniPro, PremiumPro en Prime en dit in verschillende afwerkingen.

Herstelling en onderhoud

W – UniPro

UniPro is onze budgetpoort. Deze heeft een garantie van 2 jaar. Dit type is beperkt in maatwerk en mogelijkheden, en is enkel beschikbaar in RAL-kleuren. Een sterker isolerende UniThermversie van 60 mm dik is beschikbaar. UniPro maakt een automatische poort mogelijk bij een lage latei op 80 mm.

W – PremiumPro

De PremiumPro poort heeft een garantie van 5 jaar en kan op elke maat en in elke kleur worden gemaakt, ook op verfstaal of met verschillende verfstructuren. De afwerking kan in mat of satiné en ook gevelbekleding is mogelijk. Deze poort is beschikbaar in 2 structuren en is uitgerust met gepoederlakte veren en extra gelagerde as. Voor dit model is ook een VIP-pakket met extra opties beschikbaar.

W – Prime

De Prime poort heeft een garantie van 5 jaar en is het paradepaardje onder de sectionale poorten. De elektrische bediening, inclusief fotocelbeveiliging, en het VIP-pakket behoren tot de standaard-uitvoering. Het railsysteem is gepoederlakt en de geleiders, as en veren zijn afgeschermd. Alle kleuren zijn mogelijk in mat of satiné, ook op verfstaal of met verschillende verfstructuren. De panelen zijn 60 mm dik.

Wenst u gratis en vrijblijvend een bezoek ter plaatse?

Vul je telefoonnummer in en wij contacteren u zo spoedig mogelijk.


error: Content is protected