G-type 2017-02-27T12:01:45+00:00

Type G  

Deze panelen hebben geen profilering, wat hen een sobere en moderne uitstraling geeft. G-panelen zijn beschikbaar in UniPro, PremiumPro en Prime en dit in verschillende afwerkingen.

Herstelling en onderhoud

G – UniPro

UniPro is onze budgetpoort. Deze heeft een garantie van 2 jaar. Dit type is beperkt in maatwerk en mogelijkheden, en is enkel beschikbaar in RAL-kleuren. De poort is ook beschikbaar in een sterker isolerende UniThermversie van 60 mm dik. UniPro maakt een automatische poort mogelijk bij een lage latei op 80 mm.

G – PremiumPro

De PremiumPro poort heeft een garantie van 5 jaar en kan op elke maat en in elke kleur worden gemaakt, ook op verfstaal of met verschillende verfstructuren. De afwerking kan in mat of satiné en ook een VIP-pakket met extra opties is mogelijk. U kunt kiezen
tussen 3 structuren. De panelen hebben een esthetisch fijnere voeg, en afwerking met gevelbekleding is mogelijk. De veren zijn gepoederlakt en de as is extra gelagerd. De poort is ook beschikbaar in een sterker isolerende, 60 mm dikke PremiumTherm-versie.

G – Prime

De Prime poort heeft een garantie van 5 jaar en is het paradepaardje onder de sectionale poorten. De elektrische bediening, inclusief fotocelbeveiliging, en het VIP-pakket behoren tot de standaard-uitvoering. Het railsysteem is gepoederlakt en de geleiders, as en veren zijn afgeschermd. Alle kleuren zijn mogelijk in mat of satiné, ook op verfstaal of met verschillende verfstructuren. De panelen zijn 60 mm dik.

Wenst u gratis en vrijblijvend een bezoek ter plaatse?

Vul je telefoonnummer in en wij contacteren u zo spoedig mogelijk.


error: Content is protected