Zonnetenten 2020-04-02T17:08:00+00:00

Zonnetenten

Onze Weinor zonneschermen vallen op d.m.v. hun hoogwaardige materialen gecombineerd met hun esthetische vormgeving.

U kan dus volledig volgens uw eigen wensen en uw persoonlijke inrichting het zonnescherm kiezen dat bij u en uw woning past.

Al onze zonneschermen maken gebruik van de Weinor LongLife arm. Deze is bijzonder stil, licht en daarbij uiterst bestendig dankzij matrijs gesmeed aluminium voor een perfecte doekstand. Dankzij het gebruik van een riem, voornamelijk bestaande uit Kevlar, kan er u een garantie van 10 jaar aangeboden worden. Voor de overige onderdelen ontvangt u een garantie van 5 tot 7 jaar, zo bent u zeker gerust van een kwaliteitsvolle terrasoplossing.

Elk systeem, net zoals de rest van ons productengamma, gecombineerd met de beste en nieuwste technologie van Somfy. Hierdoor kan u individueel of geheel al uw Vabo producten bedienen met uw tablet of smartphone via de io-Home Control.

Indien u geen elektrische bediening wenst, of hiervoor niet over de mogelijkheid beslist, kan een groot deel van onze zonneschermen ook manueel bediend worden d.m.v. een slingeraandrijving.

Download hier de catalogus.
Somfy logo
Weinor top partner
Connexoon Terrace
7 jaar garantie

Maak hieronder uw keuze op basis van het zonneschermdesign:

Cassita

Cassita

Semina Life

Opal Design

Kabuka

Kubata

Plaza Viva

WGM TOP

Wenst u gratis en vrijblijvend een bezoek ter plaatse?

Vul je telefoonnummer in en wij contacteren u zo spoedig mogelijk.Tijdelijke sluiting

Beste klanten

Momenteel maken ons land en de rest van de wereld een ongekende gezondheidscrisis door met Covid-19 (coronavirus).

Aangezien we de gezondheid van onze medewerkers en klanten  hoog in het vaandel dragen en om te helpen de verdere verspreiding van het virus in ons land tegen te gaan, besloten we tot nader orde onze firma volledig te sluiten.

VABO zal de interventies bij zijn klanten beperken voor dringende schade of herstellingen bij dokters, apotheken, ziekenhuizen, warenhuizen, …

U kan ons contacteren op het noodnummer 0476 53 08 74 van maandag tot zaterdag, tussen 10u – 16u.

STAY SAFE! STAY HEALTHY!

 

 

error: Content is protected