Voordeuren 2020-04-02T17:06:48+00:00

Voordeuren

Vabo is reeds meer dan 30 jaar actief bezig met sectionale poorten en aanverwante producten. Wij streven ernaar onze klanten perfect bijpassende en kwalitatieve voordeuren te bieden. Er zijn ongeveer 151 modellen beschikbaar, van klassiek tot design. Op aanvraag kunnen andere ontwerpen gerealiseerd worden en vele andere accesoires zijn beschikbaar. De meeste deuren kunnen in andere RAL-kleuren worden geproduceerd.

Wilt u eerst een beter beeld hebben van hoe uw woning eruit gaat zien met een nieuwe Groke voordeur alvorens definitief te beslissen? Geen probleem! Maak een foto van uw woning, laad deze op in de Configurator en stel je eigen voordeur samen. Nieuwsgierig? Ga naar de configurator en probeer het zelf uit.

Bekijk hier de Wisniowski – en Groke-catalogus met meer informatie over ons gamma.

Contacteer ons voor meer inlichtingen of kom alvast langs in onze toonzaal.

Wenst u gratis en vrijblijvend een bezoek ter plaatse?

Vul je telefoonnummer in en wij contacteren u zo spoedig mogelijk.Tijdelijke sluiting

Beste klanten

Momenteel maken ons land en de rest van de wereld een ongekende gezondheidscrisis door met Covid-19 (coronavirus).

Aangezien we de gezondheid van onze medewerkers en klanten  hoog in het vaandel dragen en om te helpen de verdere verspreiding van het virus in ons land tegen te gaan, besloten we tot nader orde onze firma volledig te sluiten.

VABO zal de interventies bij zijn klanten beperken voor dringende schade of herstellingen bij dokters, apotheken, ziekenhuizen, warenhuizen, …

U kan ons contacteren op het noodnummer 0476 53 08 74 van maandag tot zaterdag, tussen 10u – 16u.

STAY SAFE! STAY HEALTHY!

 

 

error: Content is protected