Service en onderhoud 2020-04-03T09:10:02+00:00

Service & Onderhoud

Een regelmatig technisch onderhoud verlengt de levensduur van uw garagepoort. Een vakkundig onderhoud door het VABO team is mogelijk op aanvraag.

Voor de reiniging van uw VABO poortblad hebben we de beste producten geselecteerd uit het onderhoudsgamma van Novatio. Deze productlijn is van hoogstaande kwaliteit en wordt enkel verdeeld door professionele speciaalzaken. Bovendien zijn Novatio producten milieuvriendelijk en
veilig in gebruik

Novatio Surface Renewer is een kant-en-klare reiniger die een UV-verweerde coating bij regelmatig gebruik grondig voedt en er als nieuw doet uitzien.

Novatio Shamp Wax reinigt en onderhoudt uw garagepoort in één enkele handeling. Deze handige shampoo is zo goed als schuimvrij voor een perfect resultaat met beschermend pareleffect.

Onderhoud met deze producten biedt een garantie op een lange levensduur van uw buitenschrijnwerk. Reinigen, beschermen en vernieuwen in één verpakking.

Herstelling & onderhoud
op alle merken

(Alle velden zijn vereist)

Wenst u gratis en vrijblijvend een bezoek ter plaatse?

Vul je telefoonnummer in en wij contacteren u zo spoedig mogelijk.Tijdelijke sluiting

Beste klanten

Momenteel maken ons land en de rest van de wereld een ongekende gezondheidscrisis door met Covid-19 (coronavirus).

Aangezien we de gezondheid van onze medewerkers en klanten  hoog in het vaandel dragen en om te helpen de verdere verspreiding van het virus in ons land tegen te gaan, besloten we tot nader orde onze firma volledig te sluiten.

VABO zal de interventies bij zijn klanten beperken voor dringende schade of herstellingen bij dokters, apotheken, ziekenhuizen, warenhuizen, …

U kan ons contacteren op het noodnummer 0476 53 08 74 van maandag tot zaterdag, tussen 10u – 16u.

STAY SAFE! STAY HEALTHY!

 

 

error: Content is protected